Byggföretag, hantverkare och brädväggar

Ja, jag måste nog säga att jag är ganska mycket för det här med att ta hjälp av byggföretag ändå. Det finns ju de som tycker att det är rena latfasonerna och att det är bättre att sköta allt byggande på egen hand. Men om man nu verkligen inte är händig och inte alls vet hur man ska göra vad ska man göra då. Har faktiskt själv varit inne på det här med att anlita ett byggföretag här i Solna, nämligen MLB Byggservice AB, för att jag vill göra om ena väggen i sovrummet. Vill ha brädor på väggen för att ge det ett litet mer rustikt utseende. Och visst jag skulle säkert kunna göra det på egen hand också, men blir lite orolig för att det inte ska bli bra, för att jag ska slå i spikarna fel så att de går i en kabel eller något.

Såg en referensbild på MLB Byggservice ABs hemsida om att de hjälp en annan kund med precis samma sak, att sätta upp grova brädor på väggen och det var så otroligt snyggt. Så det fick mig bara att bli ännu mer insatt och sugen på att göra det, så nu är helt enkelt planen att göra det inom en snar framtid. Få se när jag känner att jag har tid och möjlighet för att ha hem hantverkare från byggföretaget. Har ganska fullt upp nu i några veckor framåt men kanske ändå kan ta och ringa dem på MLB Byggservice AB och prata med dem. Bestämma att de åtminstone ska komma förbi och kolla på väggen för att se hur lång tid det kommer ta att göra och vad det kommer kosta också.

Du gillar kanske också...