Det händer inget så nu har jag fått kontakta en målare

Man kan tycka att det borde vara enklare att göra saker på egen hand men tydligen är det inte så för alla. Förstår inte min kille, han tar aldrig tag i någonting utan bara skjuter upp det hela tiden. Har sagt till honom i flera månader att han måste få dit en målare för att måla om i hans lägenhet i Sollentuna, för väggarna ser hemska ut med gammal flagad färg. Men det händer ingenting. Så nu har det blivit jag som har fått ta tag i det, fast det borde vara lättare för honom att göra det själv för att kunna planera med målarna när det passar bäst för dem att komma över och måla hos honom så att det är när han är hemma.

Men aja, nu har jag gjort det åt honom trots att jag kanske inte borde mamma honom så. Det är lite dåligt. Men har hört att det är ganska vanligt, det här med att mamma de man älskar för att man vill deras bästa och vill ta hand om dem. Jag kontaktade i alla fall Paho.bygg AB i Sollentuna, så det är nära honom i alla fall. Jag sa som det var och gav dem numret till min pojkvän så att det blir målarnas ansvar att ringa till honom istället. Ända sättet att få någonting gjort här hemma för att det inte ska fortsätta vara så där fruktansvärt tråkigt på väggarna hemma hos honom.

Du gillar kanske också...