En kunnig massör i Linköping

Nu har jag precis kommit hem från efter att jag varit på en skön massage i Linköping? Är ni som jag och älskar känslan efter en lång och skön massage? För mig är det en känsla som inte går att beskriva. Känslan i kroppen är att den på något sätt är alldeles mjuk, nästan som att man studsar på moln när man går ifrån massören. För mig så är klassisk svensk massage den som passar mig bäst och den som gör mig mest avslappnad efteråt. Det är en massage som går in i djupet och som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en skön känsla i kroppen. Jag har även läst att om man tar massage regelbundet kan det motverka trötthet, smärta i axlar, nacke och rygg samt att den bidrar till att man känner sig lugnare, mjukare och gör en mer rörlig. Dessa punkter som jag nämnt är ju någonting som alla människor bör vilja känna sig. När jag går till min massör, går jag till E.L Hälsopepp AB, har jag bokat in en tid i månaden ett år framöver för att jag ska få min regelbundna massage för att min kropp ska må så bra som möjligt.

Du gillar kanske också...