Att göra behandlingar på en skönhetssalong

Innan var jag väldigt mycket emot det här med att göra skönhetsbehandlingar men nu har jag ändrat uppfattning. Har blivit väldigt sugen på att göra lösögonfransar och även på att göra fillers för läpparna. Tycker inte att det är snyggt om det är för mycket men när det bara är lite fyllning så tycker jag att det är väldig snyggt och tänker att det skulle göra stor skillnad för mig som har nästan obefintliga naturliga läppar.

Har faktiskt redan varit på konsultation hos Salong Fyran i Spånga och pratat med dem om det här med att göra fillers och de rekommenderade 0,5 mg för att det fortfarande ska hålla sig naturligt precis som jag vill. De sa även att de kan fixa lösögonfransar samtidigt som de gör fillers om jag bara bokar in tid för det på skönhetssalongen. Att det går bra för dem och att det då bara handlar om vad jag personligen tycker bli bäst, om det är att göra det direkt eller inte.

Jag tror nog att jag ska göra det samtidigt, för då behöver jag bara vara nervös för att gå till skönhetssalongen en gång och inte flera. För trots att jag vet att de på Salong Fyran är väldigt duktiga både från att ha sett tidigare resultat samt efter att ha prata med dem och från personer som tidigare tagit del av behandlingar från dem. Men jag vet att jag ändå kommer att vara väldigt nervös för det, för att det blir svårt att veta hur jag ska göra det.