Vad innebär egentligen golvslipning?

Kanske är det bara jag som är okunnig men det här med golvslipning har jag aldrig riktigt förstått mig på. Jag vet att det handlar om att slipa golv så att de inte har några flisor eller liknande, men så mycket mer vet jag inte om det. Vet inte om det är dåligt eller om det är vanligt vetande. Kanske är det inte något måste att veta så mycket mer om golvslipning om man inte har gjort det eller har haft någon firma hos sig som ska göra det.

Det är nu på det senaste som jag har börjat fundera på om jag behöver få hjälp med golvslipning här i Örebro eller inte. Tänker att det kanske kan vara bra och hitta någon firma som kan göra det, för golvet i vardagsrummet hemma är väldigt slitet och då kanske det kan vara en bra idé att slipa det för att sedan lacka, eller vad det nu är man gör, målar kanske, för att det ska bli bra. En firma jag har varit inne och kollat lite på är Fw slip. Golvslip och underhåll och de verkar väldigt bra. Sen stod det inte så mycket om hur själva golvslipningen går till men tänker att det inte gör så mycket eftersom det ändå är deras hantverkare som ska utföra jobbet och inte jag.

En fördel med Fw slip. Golvslip och underhåll är också att de har sitt kontor här i Örebro och det är ju alltid fördelaktigt att välja en firma som ligger i samma stad för att undvika extra transportkostnader.