Byggfirman som ska hjälpa mig med min friggebod

Dagen började otroligt dåligt idag, hade inget kaffe till mjölken. Jag menar hur ska jag kunna dricka kaffe utan mjölk? Inte alls gott. Sen blev det i och för sig bättre, eller det har varken varit bättre eller sämre än de andra dagarna den här veckan. De flesta arbetsdagar är ganska lika varandra. Men en sak som antagligen kan göra den här dagen lite bättre blir väl i eftermiddag när hantverkarna från Charlies Bygg & Allservice ska komma hem och kolla på trädgården, på platsen där vi vill bygga en friggebod.

Vi har så mycket saker som vi behöver kunna förvara någonstans, och vi tänkte att istället för att skjuta upp allting på vinden så bygger vi en friggebod där vi kan ha cyklar och sådant som behöver förvaras inomhus men som faktiskt inte behöver någon direkt värme. Nu har vi i alla fall tagit steget för att bygga friggeboden, att se till att hantverkarna kommer hem och kollar på det hela. För det kanske inte ens går att bygga en friggebod där, kan hända att marken är alldeles för ojämn eller att det finns något annat som stör det hela.

Byggfirman jag kontaktat är i alla fall Charlies Bygg & Allservice, så de ska komma hem och kolla hur det ser ut. Sen får vi se om det blir den byggfirman som jag väljer att anlita eller om vi väljer någon annan. Men har en bra känsla om de på Charlies Bygg & Allservice faktiskt, för har hört mycket bra om dem.