Byggföretag i Nacka

Nu äntligen är vårt uterum färdigbyggt. Ni som läst min blogg tidigare vet om att vi har byggt ett uterum till vår sommarstuga och som byggföretag i Nacka valde vi att anlita Allsvenska Bygg och Platt AB. Vi är väldigt nöjda med resultatet och extra nöjda är vi att de byggde uterummet såpass stort och så smart designat så att vi kunde få plats med vår bubbelpool i vårt uterum också. Det som återstår i vårt uterum för oss är nu att vi behöver köpa inredning, möbler med mera för att få det riktigt mysigt där nu. Tänk vad mysigt det kommer vara att sitta där en fin sommardag eller kväll och bara sitta och umgås och spela kort eller Monopol, det kommer verkligen bli så mysigt. Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite TV, innan det är dags för mig att sova. Ha nu en fortsatt trevlig kväll, så lägger jag upp bilder på vårt nya uterum imorgon tror jag. Om jag hinner, är inte säker på det, på grund av att jag har massor med saker inplanerade imorgon.